<<< vorige week

30-06-2017 (week 26)

volgende week >>>


  EXTRA PARKEERRUIMTE

Al sinds de heropening van de Geseldonk klagen de omwonenden over de parkeeroverlast van gebruikers en bezoekers. Ook de gebruikers klagen dat ze ver moeten lopen om hun auto te parkeren. Als er dan ook nog wordt gevolleybald in de sporthal is er gewoon ruimte te kort en zijn de auto's terug te vinden in de omliggende straten, op stoepen en groenstroken. De dojo van de Aikidovereniging heeft op eigen terrein voorzien in eigen parkeerruimte en ook het parkeerterrein bij het voetbalveld werd opgeknapt. Maar nog steeds zonder het gewenste resultaat.

Het zal de omwonenden en de gebruikers dan ook goed oen om te zien dat er afgelopen week is gestart met de aanleg van extra parkeervakken aan de Mahoniehoutstraat, hoek Cederhoutstraat. Op deze plek worden 9 parkeervakken gerealiseerd en ook komt er bij de Geseldonk een nieuwe gehandicaptenparkeerplaats. De lantaarnpaal die hier in de weg stond is verplaatst.


  MIERLO-HOUT TOEN EN NU

Hoe was het ook al weer.
De komende tijd gaat Houtvonken terug in de tijd. Naast de jaarlijkse terugblik op Houtvonken 25 jaar geleden, starten we deze week met een rubriek Mierlo-Hout Toen en Nu. Wij hebben de beschikking over foto's van Mierlo-Hout vanaf de jaren 60. Daarnaast plaatsen we de huidige situatie. We beginnen de serie dicht bij huis. De plek waar wij al weer jaren Houtvonken voor u maken.
Mocht u oude foto's van locaties in Mierlo-Hout hebben? Wij willen graag kijken of we deze in onze rubriek kunnen gebruiken. U kunt foto's sturen naar info@houtvonken.nl met een korte omschrijving over wat er op de foto staat. Wij proberen hier de huidige locatie hier bij te plaatsen.


  MIERLO-HOUT TOEN EN NU [1]

Pastoor Elsenstraat boven begin jaren 60 onder nu. De boerderij van Rooijackers is in de jaren 60 gesloopt en op die plek zijn door de familie Swinkels en van Houtum de 2 woonhuizen gebouwd die daar nu staan en waarachter de burelen van Houtvonken zich nu bevinden.


<<< vorige week

30-06-2017 (week 26)

volgende week >>>