klik hier om naar de Verenigingsgids index te gaan.

klik hier om on-line wijzigingen door te geven of stuur een e-mail naar info@houtvonken.nl

Toelichting Verenigingsgids.
In april 2000 werd de negende (papieren) editie van de Verenigingsgids Mierlo-Hout uitgegeven. In overleg met de Wijkraad Mierlo-Hout is het plan opgevat om de gids te actualiseren. De digitale Verenigingsgids is de 10e editie van de Verenigingsgids Mierlo-Hout, welke tot stand is gekomen i.s.m. Wijkraad Mierlo-Hout.
Het plan is opgevat om de gids allťťn in digitale vorm uit te geven en op onze website te plaatsen. Een van de vele voordelen is dat het dan ook vrij eenvoudig is de Verenigingsgids actueel te houden.

Links naar websites.
U kunt een link bij ons aanmelden melden voor vermelding op onze link-pagina en/of de Verenigingsgids, klik hier.
Momenteel zullen wij uitsluitend niet-commerciŽle links plaatsen op onze website, zulks ter beoordeling van Houtvonken.
Wel is het mogelijk om zowel persoonlijke websites aan te melden als b.v. websites van verenigingen, instellingen en niet-commerciŽle organisaties.

Hoe houden wij deze gids bij de tijd?
Natuurlijk hebben wij hiervoor uw hulp nodig. Ondanks dat wij maandenlang via Houtvonken hebben getracht uw gegevens te verzamelen, zullen er toch nog onvolkomenheden in staan. De vraag is dus of u door de gids wilt lopen en uw gegevens wilt controleren. Ook staan wij natuurlijk open voor aanvullingen. Wijzigingen kunt u digitaal doorgeven maar ook zullen wij in Houtvonken met enige regelmaat de bekende wijzigingscoupon afdrukken.

Alleen met uw hulp houden wij de gids compleet en up-to-date!