Welkom op de website van Stichting Houtvonken, wijkblad voor Mierlo-Hout.

  HALLOWEEN SCHRIKBAREND RUSTIG

Afgelopen zaterdag was het terrein van de Odulfusschool weer omgetoverd tot een spannende, griezelige omgeving. Een nieuwe editie van Halloween Mierlo-Hout die jammer genoeg geplaagd werd door wisselvallig weer. Om 19:00 uur regende het nog en dat was waarschijnlijk voor veel mensen de reden om thuis te blijven. En dat was erg jammer gezien de tijd en aandacht die de organisatie er aan besteed had.

   

Maar de bezoekers die er waren hebben genoten van het geweldig mooi opgezette spektakel. Er waren volop spellen te doen met een griezelige naam maar ook was er een reuze eng spookhuis, een springkussen en een echt kerkhof. Je kon jezelf laten transformeren naar een echte mummie om zelf de mensen aan het schrikken te maken. Heel spannend werd het door de vele prachtig verklede en geschminkte figuranten die perfect in hun rol bleven en menig bezoeker de rillingen over het lijf lieten lopen.

   
 

 
 

 


  CONSUMENTENBEURS

Afgelopen wekend hebben ongeveer 60 standhouders hun beste beentje voor gezet om van deze beurs weer een spektakel voor de bezoekers te maken. In de sporthal en de naastgelegen zalen van Wijkhuis de Geseldonk waren weer de mooiste attributen uitgestald om de bezoekers tot een koop over te halen. Ook op de parkeerplaats aan de Cederhoutstraat stonden standhouders.

Voor het 23e jaar werd deze beurs in de Geseldonk en de daarnaast gelegen Polaris sporthal gehouden. Voor het 2e jaar onder de bezielende leiding van het sterk verjongde organisatiebestuur. Op vrijdagavond waren er kort na 6 uur al diverse bezoekers die door de standhouders naar hun stand getrokken werden met aanbiedingen, leuke hebbedingen of prijsvragen.

   

Volgens de organisatie was het alle dagen gezellig druk en was er voor ieder wat wils. Men kon proeven, beleven en genieten. Ook de taxatie, op zaterdag, waarbij meer kitsch dan kunst werd aangeboden was een groot succes. De organisatie geeft aan terug te zien op een geslaagde beurs die zeker voor herhaling vatbaar is.


  WAT ONS OPVIEL

Onderhoudsarm.

In de Wethouder Van Rooijlaan, de nieuwe straat naast de Aldi, wonen niet allemaal tuiniers.
Wel zijn de bewoners het eens over de kleur van het grind.


Voor voorgaande edities van Houtvonken, klik hier.